onze
trainingen

Pilates Workout

waarbij je alle spieren in je core sterk maakt en je mobiliteit en flexibiliteit vergroot. Een aanrader voor iedereen die buik/rug en heup spieren wil versterken en soepel maken!

Corecircuit Workout

voor alle spieren in je core in circuit vorm met materialen. Zoals Kettle bells Vergroot je spierkracht in je core en conditie en verbrand 1000 cal! Laat je opzwepen door stimulerende beats en energieke top trainers!

Fullbody training

Meer dan een workout.
In deze training verbrand je al snel 1000 kcal op up-beat muziek en energieke top trainers. Ga je grenzen verleggen en get shred!!

Bodyform

Energieke workout met dumbells! Non-stop kom je in-shape op de beats van de muziek. Een aanrader als je vet wilt verliezen en je spieren wilt vormen. Zoals buik/billen/benen en schouders in topvorm!

Bokszaktraining

High intensity Bokstraining op de bokszakken. Je stoot-kickt jezelf in vorm en conditie met super motiverende trainers. Daag jezelf uit en verbrand 1000 kcal!

Booty & Abs Workout

Om intensief de billen en buik te tonen en sterk te maken. Dit is niet een gemiddelde class, maar daagt alle zones uit op een totaal nieuwe manier! Let’s build that booty!

Power Pump

Workout met een barbell om geweldige up-tempo beats. Zet jouw spieren in brand. En ga voor jouw ultieme body!!
Stay-Fit

Workout voor iedereen die graag op een rustige manier fit wil blijven. Een fijne en goed onderbouwde les met een lage intensiteit. Soepel en fit blijven op elke leeftijd!Spinning

Verbrand 1000 kcal op up-beat muziek. Met super motiverende en energieke instructeurs die jou meenemen in een beleving op de bike! Get in shape en zet je vet in brand!

Zumba

We noemen het een Workout! Maar het is een party op geweldige up-tempo muziek en super motiverende trainers! Je danst jezelf fit op Latin muziek samen met andere geweldige Happysporters! Gooi je heupen maar los!

Open Gym

Doe je eigen Workout in onze fijne en rustige gym. We bieden cardio en kracht equipment, losse dubells en krachthoek. We helpen jou graag met een programma zodat jij al jouw doelen kunt halen! Trainen wanneer en wat jij wilt!

personal training

Onder persoonlijke begeleiding van een professionele coach jouw persoonlijke doelen halen!
Jouw ideale gewicht en lichaam kun je samen met één van onze top Personal trainers bereiken